אודות

המחלקה ללימודי המשך ולימודי חוץ

מיום היווסדה של שנקר, שימשה המחלקה ללימודי המשך ולימודי חוץ כחוט מקשר בין התעשיה לאקדמיה, והיוותה מרחב המאפשר לכל תלמידה ותלמיד, להרחיב ולפתח את יכולותיהם ושאיפותיהם בתחומים בהם מתמחה המכללה.

המחלקה יוזמת ומפעילה עשרות תוכניות לימודים וקורסים, החל מקורסים קצרים בני מספר שבועות ועד לתוכניות לימודים הנמשכת מספר חודשים.

אנו עוקבים ומעורים בשינויים בתעשייה ובשיח התרבותי גם יחד, ומדי שנה מפתחים תכנים חדשים ועדכניים – הן בתוכניות הלימודים הקיימות והן בתוכניות חדשות וייחודיות למחלקה.

במחלקה מלמדים טובי המרצים, בעלי ניסיון עשיר בתעשייה ובהוראה – חלקם מקרב הסגל האקדמי בשנקר, חלקם מחוצה לו.

הלימודים מתקיימים ברובם בקמפוס שנקר, המעניק חוויה ייחודית ומחבר אתכם לאחד המוסדות האקדמיים המובילים בארץ בעיצוב, הנדסה ואמנות.

יסודות האיור ב-™Zoom

עיצוב

קורס האיור הנחשב של שנקר, בהנחיית עמוס אלנבוגן, עכשיו בגירסה מקוונת שמאפשרת לכם ללמוד מהסלון או במרפסת

12 מפגשים בני שעתיים מלאות כל אחד. המפגשים ייערכו באמצעות ™Zoom