גבירותיי ורבותיי, מהפך!

צילומי "מהפכים" בקורס סטיילינג פרו, מחזור 38.

תוכנית הלימודים של קורס סטיילינג פרו כוללת ארבעה נושאים מרכזיים. הראשון בהם הוא סטיילינג אישי: איך עובדים עם לקוחה, איך מתאימים לה צבעים, גזרות וחומרים, איך בונים סגנון וקובעים מה מתאים לה מבחינת עיצוב השיער, האיפור וכו'.

כסיכום לחלק זה של הקורס הסטודנטים מתבקשים ללוות לקוחה אמיתי בכל תהליך המהפך, ששיאו ביום צילומים שמלווה באנשי מקצוע – צלם, מאפר ומעצב שיער.

לפניכם התוצאות של הפקת המהפכים של תלמידות מחזור 38 של הקורס, לפני (משמאל) ואחרי (מימין ובאמצע). התלמידות בחרו לקוחות (סבתא, אמא, אחות, חברה, שכנה, קולגה לעבודה וכו') וכל אחת זכתה למהפך משלה.

סטיילינג פרו 38, מהפך - אורי לשם
סטיילינג פרו 38, מהפך - לי-שי ברילמן
סטיילינג פרו 38, מהפך - תמר צורף
סטיילינג פרו 38, מהפך - הילה פובנסקי
סטיילינג פרו 38, מהפך - נועה פלד
סטיילינג פרו 38, מהפך - יעל רוסו
סטיילינג פרו 38, מהפך - חן גרינשטיין
סטיילינג פרו 38, מהפך - שני לסרי
סטיילינג פרו 38, מהפך - תמר וקסלר
סטיילינג פרו 38, מהפך - אושרי אוחנה
סטיילינג פרו 38, מהפך - דניאל פלוטקסר
סטיילינג פרו 38, מהפך - מעיין נפתלי
סטיילינג פרו 38, מהפך - שחר מועלם
סטיילינג פרו 38, מהפך - סווסאן ללה
סטיילינג פרו 38, מהפך - שרון דניאל

הנחיה: לילך כהן
צילום: אלעד קליג

הסטייליסטיות (לפי סדר ההופעה): אורי לשם, לי-שי ברילמן, תמר צורף, הילה פובנסקי, נועה פלד, יעל רוסו, חן גרינשטיין, שני לסרי, תמר וקסלר, אושרי אוחנה, דניאל פלוטקסר, מעיין נפתלי, שחר מועלם, סווסאן ללה, שרון דניאל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *